Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Отмениха грипната епидемия в Бургаска област

Отмениха грипната епидемия в Бургаска област

Отмениха грипната епидемия в Бургаска област. По данни на Регионална здравна инспекция (РЗИ) се наблюдава значителен спад в нивата на заболелите и тенденция за нормализиране на обстановката.

Междувременно заради усложненията от грип удължиха грипната ваканция в Пловдив. Учениците ще са на училище на 6 февруари, съобщиха от здравната инспекция в града.

От МОН информираха, че в 1341 училища днес са преустановени учебните занятия. Все още няма учебни занятия в 267 училища в София-град, в 194 училища в Пловдивска област, в 124 в област Благоевград, в 122 във Варненска област, в 105 в област Плевен и 41 в Кюстендилска област.

В грипна ваканция са и учениците от 31 училища в област Габрово и от 52 училища в област Търговище. В 83 училища в област Велико Търново, в 70 в Русенска област, в 59 в област Разград и в 72 в област Кърджали също не се провежда учебен процес. Учениците от 61 училища в област Монтана и от 52 в област Враца също не ходят на училище.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники