Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

"New York Post": Пловдив е сред най-добрите дестинации от всички континенти

"New York Post": Пловдив е сред най-добрите дестинации от всички континенти

Пловдив отново попадна в класация за най-добрите туристически дестинации на престижно издание. Градът е акцент в статия на "New York Post", след като миналата седмица бе рекламиран и от "CNN Travel". Пловдив e описан като една от Европейските столици на културата за 2019 година и е нареден между най-добрите дестинации от всички континенти.

"Живописният Пловдив е вторият по големина в България град и в историята му е останал отпечатък от управлението на почти всяка империя от древността - през персите до римляните и турците. Сега празнува своята година в светлината на прожекторите с около 500 фестивали, изложби, представления, шоу-програми и други събития не само в града, но и в целия Южен централен регион на България", разказва престижното издание.

С богатата си програма за наближаващата 2019 година, когато ще е Европейска столица на културата, градът все по-често попада във фокуса на международните медии като топ туристическа дестинация. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.