Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Кметът Йорданка Фандъкова: София е много добър пример за използването на европейски средства за подобряване на средата и качеството на живот

Кметът Йорданка Фандъкова: София е много добър пример за използването на европейски средства за подобряване на средата и качеството на живот

Европейските градските политики, които гарантират устойчивото високо-технологично и екологично градско развитие, от една страна, препотвърждават европейската солидарност на нивото на гражданите, а от друга, имат значителен принос за икономическият ръст на Европейския съюз. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова в рамките на Седмия Кохезионен форум на Европейската комисия, който се провежда в Брюксел, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

"Дневният ред на София е подобряване на качество на въздуха, опазване на околна среда, енергийна ефективност, нови технологии и иновации за развитие на града, качествено образование и социалното включване. Във всяка от тези сфери ние защитаваме проекти и търсим подкрепата на Европейската комисия. Успехите на София, които постигнахме през последните години, се дължат именно на доверието, което изградихме с нашите европейски партньори”, допълни още тя.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.