Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

От утре започва пускането на парното в София

От утре започва пускането на парното в Софияснимка: dnevnik.bg

Топлофикация София" започва от утре - 7 ноември, да пуска отоплението на клиентите си, се казва в съобщение на компанията. Вчера същото беше обявено за Пловдив.

Според нормативната уредба отоплителният сезон започва, ако в три последователни денонощия средната температура е по-ниска от +12 градуса, а прогнозата е за трайно застудяване. Компанията е отчела, че и двете условия са налице.

Първо ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения. Следват жилищните сгради, административните и стопанските сгради.

Компанията напомня на клиентите си да отворят докрай вентилите на радиаторите, за да не се налага допълнително обезвъздушаване. Те трябва да проверят и дисплеите на електронните уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят е угаснал, абонатите трябва незабавно да потърсят съдействие от топлинния си счетоводител.

Топлофикация София" ЕАД дава възможност на клиентите, които желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат заявление в обслужващия ги топлорайон заедно с подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

За допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон и за всякакви въпроси гражданите могат да потърсят съдействие на телефона за обслужване на клиенти - 0 700 11 111.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.