Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Започва миене на улици в София

Започва миене на улици в София

От Столична община са възложили на фирмите, ангажирани с почистването на София, след затопляне на времето да започнат миене на улици и булеварди. Миенето е една от мерките за намаляване на концентрацията на фини прахови частици в града, припомнят от общината.

Днес ще се мият пътните платна на бул. "Тодор Каблешков", пл. "Ручей", бул."Никола Мушанов", бул "Овча Купел" и локалното платно на бул. "България".

Продължава и почистването на регулите от наноси. Приоритетно се работи по трасетата, по които се движи градският транспорт. През вчерашния ден бяха почиствани наносите на бул. "Черни връх", бул. "Драган Цанков" , Ботевградско шосе и ул. "Цар Освободител".

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.