Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

На 9 май в София проведат редица паметни мероприятия с участие на Посланика на Русия в България

На 9 май в София проведат редица паметни мероприятия с участие на Посланика на Русия в България

На 9 май т.г. във връзка с Деня на Победата във Великата Отечествена война в България ще се проведат редица паметни мероприятия с участие на Посланика на Русия в България Анатолий Макаров, Аташето по въпросите на отбрана полк. Виктор Авдеев, служителите на Посолството и на апарата на Аташето по въпросите на отбрана.

В София мероприятията ще започнат от 9.00 с полагане на цветя на Паметника на Незнайния войник. Монументът ще стане отправна точка на шествието на Безсмъртния полк, който ще премине през центъра на София до Паметника на Съветската Армия. Там от 10.00 ще бъде организирана церемония по полагане на цветя, след която ще започне концерт, а от 10.45 на Костницата в кв. «Лозенец» ще се проведе панихида и полагане на цветя.

В 13.30 Посланикът на Русия в България ще вземе участие в празничното мероприятие на паметника „Альоша“ в гр.Пловдив.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.