Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Отново отлагат старта на Синята зона във Варна

Отново отлагат старта на Синята зона във Варнаснимка: nakratko.bg

Синята зона във Варна няма да стартира на 18 юни, както беше обявено, а най-вероятно в края на месеца. Това съобщи за Радио Варна управителят на предприятието „Общински паркинги и синя зона” Младен Иванов. Той уточни, че има известно забавяне в пълненето на дупки и разчертаването на маркировката по улиците, по които ще има синя зона.

„Технически не е възможно синята зона да започне на 18-ти юни, разчертаването не е приключило, а стои въпросът и с въвеждането на системата за заплащане”, коментира в обзорното предаване „Позиция” общинският съветник Христо Атанасов.

Moreto.net припомняме стартът на "Синята зона" се отлага вече няколко пъти. Само преди дни 10 дни именно Младен Иванов каза, че на 18 юни ще бъде даден официалният старт. Условието беше че спазването на датата ще зависи от метеорологичните условия, които са определящи за приключване работата по асфалтирането и разчертаването на местата за паркиране.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.