Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Чартърни полети от Варна до Тбилиси започват тази година

Чартърни полети от Варна до Тбилиси започват тази година

Чартърни полети от Варна до Тбилиси ще започнат да се изпълняват тази година. Това стана ясно на среща на кмета Иван Портних с посланика на Република Грузия Н. Пр. Тамуна Лилуашвили.

Кметът на Варна запозна своите гости с актуалните проекти и предизвикателства, пред които е изправена морската столица – както по отношение на налагането на нов икономическия профил на града, така и за развитието на образованието, IT и аутсорсинг сектора и изграждането на нова индустриална зона, съвместно с община Аксаково.

„Имаме установени много добри отношения между Грузия и България, в частност между Варна и Кобулети. Вярвам, че ще поставим на ново ниво тези контакти, още повече, че тази година започва и чартърна връзка между Варна и Тбилиси. Тъй като нямате визи за грузинците, надявам се чрез новите чартърни полети да разберем какъв е туристическият потенциал и как ще се развият нататък тези връзки“, заяви Н. Пр. Тамуна Лилуашвили.

"Вярвам, че с моето посещение днес откриваме нова страница във взаимоотношенията между Грузия и България, и съответно между двата региона“, сподели още тя и допълни, че е в общ интерес увеличението на търговския обмен на стоки, както и развитието на фериботната връзка Варна – Поти. / live.varna.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.