Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Наши войници ще се състезават на световните игри в Сочи

Наши войници ще се състезават на световните игри в Сочи

Представителен отбор от Българската армия заминава днес за участие в Световните зимни военни игри, които са организирани от Международния съвет за военен спорт (CISM) и ще се проведат от 22 до 28 февруари 2017 г. в гр. Сочи, Русия.

Представителите на Българската армия ще се състезават в четири спортни дисциплини – биатлон, ски бягане, ски ориентиране и слалом.

В световните игри ще се включат за първи път заедно най-добрите ни спортисти по биатлон, заели първо и второ място на Европейското първенство в Полша тази година – Владимир Илиев и Красимир Анев от Центъра за елитен спорт.

Ръководител на българската делегация в CISM е полковник Венелин Дерибеев от дирекция „Социална политика” на Министерството на отбраната. В отбора са включени 14 военнослужещи и 11 цивилни служители от Министерството на отбраната, Военновъздушните сили, военни формирования 32990 – Пловдив и 28330 – Смолян, Военна академия „Г. С. Раковски“ и Центъра за елитен спорт. / novini.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.