Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Григор Димитров е на полуфинал в Лондон след блестяща лекция срещу Гофен

Григор ДимитровГригор Димитров

Григор Димитров изнесе впечатляваща лекция над Давид Гофен и се класира за полуфиналите в заключителния турнир на АТП. Българският тенисист постигна безапелационна победа с 6:0, 6:2 и си гарантира първото място в група "Пийт Сампрас".

В събота Димитров ще се изправи срещу Александър Зверев или Джак Сок в битка за място на финала в Лондон. Гофен, Доминик Тийм и Пабло Кареньо Буста ще определят кой ще бъде съперник на шесткратния шампион Роджър Федерер в другия полуфинал.

"Има такива дни, в които каквото и да докоснеш се превръща в злато, всичко ти се получава буквално. Много е приятно, когато това се случва точно на тази голяма сцена, на такъв голям турнир", заяви Димитров след двубоя.

В петък Димитров ще играе с Кареньо Буста в последния си мач от груповата фаза. В четвъртък българинът ще разбере съперника си в полуфиналите. Той ще бъде определен в директен сблъсък между Зверев и Сок. Мачът между германеца и американеца е от 22.00 часа. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.