Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

71 годишен мъж пробяга 3км дистанция в крос посветен на 6 май

71 годишен мъж пробяга 3км дистанция в крос посветен на 6 май

Комплекс „Камчия“ край Варна организира първи пролетен крос, посветен на Деня на храбростта и Българската армия – 6 май. В кроса се включиха десетки участници, сред които и 71 – годишния Тошко Денев от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва във Варна. Г-н Денев без проблем избяга дистанцията от 3км. и си заслужи почетното трето място и адмирациите на всички участници.

Официалното откриване на Първия пролетен крос „Гергьовден „Камчия“ започна с тържествена фолклорна програма на плажа пред комплекс „Камчия“ и приветствие към участниците от известния руски треньор по плуване и триатлон - Олег Давиденко.

Специални гости и участници в кроса бяха членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва във Варна с председател о.з. подполковник Захари Захариев, които се състезаваха във възрастовата група /над 60г./: „Дойдохме в „Камчия“, за да отдадем почитта си към празника и да покажем на всички, че няма значение на колко години си, важното е на колко се чувстваш“, споделиха членовете на съюза, които въпреки възрастта си не се отказаха и пробягаха цялата дистанция.

Абсолютен победител в кроса стана 38 годишния Димитър Янакиев от Варна, който избяга дистанцията от 3км. за по-малко от 9 минути и заслужено си спечели почивка за цялото семейство в Комплекс „Камчия“.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.