Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Камчия домакин на най-големия тренировъчен лагер по карате киокушин в света!

Камчия домакин на най-големия тренировъчен лагер по карате киокушин в света!

Стотици каратисти от 28 държави ще пристигнат в България, за да се включат в най-големия международен тренировъчен лагер по карате киокушин. Той ще се проведе за 13-та поредна година и се организира от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). И този път домакин ще бъде Санаторно- оздравителният комплекс „Камчия“.

Лагерът започва на 30 юни, когато ще пристигнат всички отбори, и ще продължи до 7 юли включително. До момента близо 1600 бойци и треньори са се регистрирали за участие.

В рамките на една седмица състезателите ще могат да повишат нивото на майсторството си, треньорите – своята квалификация, а на 02.07. ще се проведе и голямото събитие за този лагер – Първата Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи (14-15 години, 16-17 години и 18-21 години).

За пръв път в рамките на тренировъчния лагер в "Камчия" ще се състои и специално издание на гала вечерите SENSHI. То ще се проведе в рамките на два дни в Амфитеатъра в "Камчия" и ще предложи изключително вълнуващи и зрелищни двубои по правилата на изцяло нов правилник на KWU International Professional League – фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са позволени дори хвърляния и удари с лакти.

Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи Шилт ще бъде специален гост на 13-ия Международен тренировъчен лагер по карате киокушин в Камчия. Той започва на 30 юни и ще продължи до 7 юли включително, а самият Шилт ще пристигне в България на 1 юли.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.