Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Ученик от Частно училище „Юрий Гагарин“- първи на Републиканското първенство по колоориентиране!

Дани НиколовДани Николов

Дани Николов от пети клас в Частно средно училище „Юрий Гагарин“, в международния комплекс „Камчия“, се завърна с две първи места от Републиканското първенство по колоориентиране – спринтова и дълга дистанция. В момента ученикът на ЧСУ „Юрий Гагарин“ е първи в ранглистата на България във възрастовата група мъже до 12 - годишна възраст, след като пребори конкуренция от над 100 състезатели от цяла България.

Възпитаникът на ЧСУ „Юрий Гагарин“ се е подготвял за състезанието и в извънкласните дейности по спортно ориентиране, които се провеждат в Мултифункционалната спортна база на училището, а треньор на Дани е Владимир Атанасов от СКО „Бегун“. В Частно средно училище „Юрий Гагарин“ се набляга не само на образователния процес, но и на спорта, културата и творчеството.

На територията на училището има професионална спортна база, която в комбинация с уникалните природни дадености на международния комплекс разположен в природен парк Камчия, здравословната среда и здравословно хранене, приготвено на място дава възможността на всяко едно дете да развие потенциала си. За учениците, които не са от Варна има осигурен пълен пансион в модерна база – сред зеленината и чистия въздух на природен парк „Камчия“.

Новата учебна година ЧСУ „Юрий Гагарин“ ще започне с нови допълнителни програми по проект „Професии на бъдещето“ - програмиране, езици, финансова грамотност и личностно развитие, социална и емоционална интелигентност с възможност за обучение и през събота.

Информация за заинтересованите родители може да бъде намерена на сайта на училището www.gagarin-kamchia.bg, както и на телефон +359 877 665 635

Поздравления на Дани Николов от Частно средно училище „Юрий Гагарин“!

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.