Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Кралев подкрепи „Варна Сити“ в първата му среща от Шампионската лига по футзал

Кралев подкрепи „Варна Сити“ в първата му среща от Шампионската лига по футзал

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних подкрепиха българския шампион по футзал „Варна Сити“ в първата му среща от Шампионската лига. Варненският тим е в много тежката група H с израелския „Макаби Нахалат” и грузинския „Джорджианс“. Това сдъобщиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта.

В първото си изпитание в Двореца на културата и спорта в морската ни столица момчетата на играещия мениджър Благовест Марев се изправиха срещу израелския шампион, от когото загубиха драматично с 2:3.

Преди срещата министър Кралев посети отбора в съблекалнята и пожела на футболистите успех в предстоящите срещи. В знак на благодарност играчите на българския шампион му връчиха почетен плакет.

Следващата среща на „Варна Сити“ е в събота от 19,00 ч. срещу грузинския „Джорджианс”.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.