Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов: Постиженията във военния спорт издигат престижа на въоръжените ни сили

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов: Постиженията във военния спорт издигат престижа на въоръжените ни сили

Чест е за Българската армия, че една от легендите на българския спорт е боксьор и спортист, който носи военната униформа. Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов на церемонията, на която връчи на боксьора Кубрат Пулев пагоните на лейтенант от резерва на Въоръжените сили днес, 18 декември.

„Лично аз, надявам се и всички вие, ще бъдем горди с всяка негова победа, защото ще знаем, че неговият противник е бит и мачкан от български офицер“, подчерта министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Началникът на Централното военно окръжие полковник Георги Петров връчи на лейтенант Кубрат Пулев знак за принадлежност към Въоръжените сили на Република България.

„С голямо удоволствие изрекох думите „Служа на Република България“. За мен те не са просто част от протокола, а ги казвам от сърце и душа. За мен е чест, престиж и авторитет да бъда част от Българската армия, независимо с какъв чин“, заяви в отговор лейтенант от резерва Кубрат Пулев.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.