Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Григор Димитров е с коронавирус

Григор Димитров е с коронавирус

Григор Димитров е с коронавирус. Това съобщи самият той в инстаграм.

"Здравейте всички, искам да уведомя моите фенове и приятели, че тестът ми за COVID-19 в Монако беше положителен. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен през тези изминали дни, ще се подложи на тестове и ще вземе необходимите предпазни мерки. Съжалявам за всяка вреда, която може да съм причинил. Сега съм вкъщи и се възстановявам. Благодаря за вашата подкрепа и моля, бъдете в безопасност и здрави", написа тенисистът под снимка в социалната мрежа, на която е с маска.

През последните седмици Григор беше на 2 турнира от купа Adria, която се организира от Новак Джокович в Белград и Задар, Хърватия. Между двата турнира той бе и у дома в Хасково, където направи открита тренировка заедно с треньора си и се видя с кмета на града Станислав Дечев.

Масово тестване за коронавирус започва в Хасково след новината от вчера, че най-добрият ни тенисист Григор Димитров е дал положителен резултат за вируса.

Областният управител на Хасково призовава всички лица, които са били в контакт с Димитров по време на престоя му в града, да се подложат на доброволна карантина и да уведомят здравните власти.

Днес се свиква спешно и областният оперативен щаб, за да се набележат мерки, които да бъдат предприети за предотвратяване на разпространението на заразата.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.