Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Футболни легенди на България и Русия играха приятелски мач в Москва

Футболни легенди на България и Русия играха приятелски мач в Москва

По покана на Руския футболен съюз и с подкрепата на Посолството на България на 5 юни в Москва се проведе приятелска среща между запалянковците на националните отбори на България и Русия, които се срещнаха в контролен мач същия ден.

За отбора на феновете на националния отбор на България на терена излязоха дипломати от посолството и български студеи на България и Русия, които се срещнаха в контролен мач на …нти, учещи в руски висши училища, които играха рамо до рамо със звездите на българския професионален футбол Емил Костадинов и Йордан Лечков.

За отбора на феновете на руския национален отбор в мача се включиха Александър Филимонов - петкратен шампион на Русия в състава на „Спартак“, Алексей Смертин - шампион на Англия в състава на „Челси“, Егор Титов – шесткратен шампион на Русия с отбора на „Спартак“, двукратни шампиони на Русия в състава на "Локомотив" Руслан Пименов и Дмитрий Сенников, а треньор на отбора излезе победител в Шампионската Лига и Купата на УЕФА в състава на "Порто" Дмитрий Аленичев.

В състава на българската делегация бяха още Борислав Михайлов, президент на БФС, и Георги Дерменджиев, бивш треньор на националния ни отбор.

Посланикът на България в Русия г-н Атанас Кръстин и г-н Алексей Смертин, съветник на президента на РФС, поздравиха участниците и зрителите.

Приятелският мач завърши наравно, 3:3. Победи доброто настроение.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники