Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Най-големият аквапарк в България ще отвори врати това лято

Най-големият аквапарк в България ще отвори врати това лятоснимка: flagman.bg

Най-големият аквапарк в България ще отвори врати това лято за посетители, съобщава туристическият блог „Китт“. Комплексът „Нептун“ се намира в созополското село Равадиново, а освен дългите пързалки, басейните и другите водни забавления посетителите ще могат да използват няколко бара и заведения за хранене.

Инвеститор в увеселителния парк е  фирма „П и К груп Созопол“ ЕООД, еднолична собственост на Костадин Тумпалов. Той пък е син на Георги Тумпалов – собственикът на намиращия се в съседство замък. Строежът започна в края на 2015 г.

По информация на Флагман.бг аквапаркът ще бъде разположен върху площ от 18 декара. Фирмата има разрешение за строеж върху 36 декара, като върху останалата площ вероятно ще има игрища за волейбол, баскетбол, миниголф и тенис на корт.

В буферната зона между бъдещия аквапарк и замъка ще има овощна градина, която ще е зеленият пояс около новата атракция на Созопол. / economic.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники