Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Асоциацията на руските туроператори благодари за успешното партньорство с Министерството на туризма

Асоциацията на руските туроператори благодари за успешното партньорство с Министерството на туризма

От името на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР) и нейните членове Ви изказваме искрена признателност и благодарност за продуктивната и ефективна дейност по укрепване на връзките между България и Русия в сферата на туризма. Това се съобщава в писмо на АТОР до министъра на туризма Николина Ангелкова, подписано от изпълнителния директор на асоциацията Майя Ломидзе.

В него се подчертава още, че с подкрепата на министерството националното представителство по туризъм на Република България в Руската федерация е провело редица събития, насочени към развитие на сътрудничеството между руските туроператори, българския бизнес и туристическите власти на страната. Редовно се провеждат двустранни срещи, на които се обсъжда текущата ситуация, обменят се мнения и предложения за укрепване на взаимното сътрудничество, пише изпълнителният директор на АТОР.

Майя Ломидзе акцентира върху приноса и ефективната информационна работа на министерството, насочена не само към крайните руски потребители на българския туристически продукт, но и към туроператорите и турагенциите в Русия. Дейността на министерството способства да се разшири спектърът от предложения за руските играчи на туристическия пазар по направление България, а също за голямата оперативност при решаване на възникващи през сезона въпроси.

Особено ни се иска да отбележим важната роля, която изигра Министерството на туризма при регулирането на проблемите с отмяната на полети на авиокомпания „ВИМ-Авиа“ през юни тази година. Ние ценим Вашата помощ и усилията, насочени към разрешаването на тази ситуация. Надяваме се, че толкова плодотворното сътрудничество на руския туристически бизнес и Министерството на туризма под Вашето ръководство ще продължи и занапред, заключава писмото до министър Ангелкова.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.