Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Министерството на туризма проверява преместваемите обекти на плажа "Слънчев бряг - юг"

Министерството на туризма проверява преместваемите обекти на плажа "Слънчев бряг - юг"

По съвместна заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и на министъра на туризма Николина Ангелкова експерти от Дирекцията за национален строителен контрол и Министерството на туризма ще направят поредна съвместна проверка на плаж „Слънчев бряг – юг“. За участие ще бъдат поканени и представители на Община Несебър.

На място експертите ще проверят съответствието на преместваемите обекти, разположени на концесионната територия на морския плаж, с одобрената схема от министъра на туризма и действащата нормативна уредба.

В срок до 29 юни 2018 г. доклад за резултатите от проверката ще бъде представен до министрите на регионалното развитие и благоустройството и на туризма.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.