Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Успешно развиват приключенския туризъм в Югозападна България

Успешно развиват приключенския туризъм в Югозападна Българияснимка: bnt.bg

Комбинация от спускания по бързите води на река Струма с конна езда или маунтинбайк. Планински преходи през труднодостъпни върхове и живописни долини. Това са само малка част от възможностите, които се предлагат като приключенски туризъм в Югозападна България.

Спускане по 100-метров тролей над река, разходка по въжена градина на 5 метра височина над земята и още много положителните емоции и добро настроение предлагат в един от спортните клубове край река Струма.

Милена Младенова, инструктор: Въженият парк може да изглежда като детско забавление, защото всички сме ги гледали тия неща, но ако си го постави като амбиция голям човек да се качи горе и да мине всичките елементи, всеки може да се пробва, никой няма да успее.
Приключение, изпълнено с адреналин носи и каньонингът, организиран по планински реки.

Милена Младенова, инструктор: Каньонингът е спускане с въже по малка, стръмна река, по която пеша няма как да се пуснем, за това опъваме въжета по водопади, или по други труднодостъпни места.
За екстремните спортове и приключения няма възрастови ограничения. / БНТ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники