Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

БДЖ пуска влак от Пловдив за Одрин за почивните и празничните дни

БДЖ пуска влак от Пловдив за Одрин за почивните и празничните дниснимка: dnevnik.bg

На 1 юни (събота) БДЖ пуска за първи път влак от Пловдив до Одрин. Композицията ще пътува в състав от два вагона и ще се движи през почивните и празничните дни, съобщиха от държавната железница.

От Пловдив влакът ще заминава в 08:40 ч. и ще пристига в Одрин в 12:18 ч. В обратно направление влакът ще тръгва от Одрин в 17:00 ч. и ще пристига в Пловдив в 21:15 ч. Цената на билета в двете посоки е 28.56 лв., като в нея са включени и запазени места.

Влакът ще спира на гарите в Първомай, Димитровград и Свиленград. Пътниците от Първомай ще трябва да платят 10.37 лв. за еднопосочен билет, докато тези от Димитровград и Свиленград съответно 7.82 лв. и 4.30 лв.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.