Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

При огромен интерес бе открито най-голямото есенно туристическо изложение UITM в Украйна, България с награда за най-креативен щанд

При огромен интерес бе открито най-голямото есенно туристическо изложение UITM в Украйна, България с награда за най-креативен щанд

Днес, при огромен интерес, бе открито най-голямото есенно туристическо изложение UITM в Киев, Украйна. Събитието се провежда от 1993 г., като от 2007 г. България участва в борсата ежегодно.

На UITМ 2021 страната ни се представя с информационен щанд с увеличена площ от 54 кв.м. Освен Министерство на туризма като основен организатор на българския щанд, участие ще вземат и две туроператорски фирми. Още в първия ден на изложението българският щанд бе награден за най-креативен дизайн.

На традиционното изложение продължава рекламата на България на украинския пазар като привлекателна туристическа дестинация и място за целогодишен отдих, а акцентът на българското участие тази есен е “ски-ваканция в България” и “Новогодишни програми”.

Представянето ни на това международно туристическо изложение спомага за популяризирането на новостите в българското туристическо предлагане и за укрепване позициите на България като туристическа дестинация на пазар Украйна, като основното търсене от украинските туристи е към лятна и зимна почивка, балнеолечение и културно-познавателни пътувания.

Украйна е генериращ пазар за България, като за периода от януари до средата на септември 2021 г. пренощувалите украински туристи в места за настаняване у нас са над 100 хил., а увеличението им спрямо същия период на 2020 г. е над 2 пъти.

Политиката на българското правителство през последните години е насочена именно към създаване на благоприятни условия, за да може туристическият бизнес да намери адекватните пазарни подходи и да отговори на очакванията на потребителите. Очакваме и големите туроператорски фирми, които осъществяват предлагането на украинския пазар, да намерят подходящи механизми за разширяване на предлагането и офериране на пълната гама възможности, които предоставя нашата страна.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.