Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

БЕХ смени управляващи кадри в АЕЦ „Козлодуй“, НЕК и „Булгаргаз“

БЕХ смени управляващи кадри в АЕЦ „Козлодуй“, НЕК и „Булгаргаз“снимка: bgnes.com

С Решения на Съвета на директорите (СД) на „Български Енергиен Холдинг” ЕАД са извършени промени в три енергийни дружества в състава на БЕХ ЕАД.

От поста председател на борда на атомната електроцентрала е освободен Жаклен Коен. Неговото  място в ръководството на АЕЦ „Козлодуй“ ЕАД заема Петьо Иванов - изпълнителен директор на БЕХ ЕАД.

Извършени са промени и в състава на СД на „Булгаргаз“ ЕАД. На мястото на Николай Павлов като член на СД и изпълнителен директор застава Стоян Янчев.

Смяна е извършена и в СД на „Национална електрическа компания“ ЕАД – зам.-министърът на енергетиката Константин Делисивков сменя Христо Георгиев като член на съвета.

С промените се цели подобряване на управлението и стабилизиране на финансовото състояние на дружествата.

Промените влизат в сила от деня на вписване на решенията в Търговския регистър към Агенцията по вписвания.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.