Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Междуправителствената българо-белоруска комисия ще заседава в началото на юни в Бургас

Междуправителствената българо-белоруска комисия ще заседава в началото на юни в Бургас

Междуправителствената българо-белоруска комисия ще заседава в началото на юни в Бургас. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Правителството одобри позицията и състава на българската делегация за шестата сесия на Междуправителствената българо-белоруска комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество. Съпредседател на комисията от българска страна е заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева.

На него ще бъдат обсъдени въпроси в основните области на двустранното сътрудничество като взаимна търговия, туризъм, селско стопанство, информационни и комуникационни технологии и др. Предвижда се Комисията да набележи съгласувани мерки за разширяване на сътрудничеството и деловите връзки между двете страни в областите от взаимен интерес.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.