Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

БСП кани Владимир Путин на гости в Павел баня

Владимир ПутинВладимир Путин

Общинският съвет на БСП - Павел баня е взел единодушно решение да покани у нас руския президент, на провелото се в петък партийно събрание - съобщават социалистите от курортния град.

Социалистите ще изпратят официално Покана до Президента на Руската Федерация Владимир Владимирович Путин да посети Община Павел баня по време на негова предстояща визита в нашата страна - се казва в съобщението.

Повод за специалното внимание, което павелбанци очакват от Путин в навечерието на Националния празник на България, 3 март е че тази година се честват 140 години от започването на Руско-турската война през 1877г., довела до Освобождението на България от турско робство.

„Поканата е израз на дълбоките родствени корени между нашите два славянски народа. Тя е и израз на почит и преклонение пред стотиците хиляди свидни жертви, които Русия е дала по време на войната в името на Освобождението на Майка България!" - се казва още в съобщението до медиите от Общинския съвет на БСП-Павел баня.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.