Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Парламентът подкрепи създаването на Офис на Световната банка в столицата

Парламентът подкрепи създаването на Офис на Световната банка в столицата

Парламентът подкрепи създаването на Офис на Световната банка в столицата, като ратифицира споразумението с Международната банка за възстановяване и развитие. Правителството ще окаже финансова подкрепа за дългосрочно позициониране на Офиса на Световната банка, в който се очаква да се включат специалисти по информационни технологии, които ще заменят и разширят услугите и продуктите, доставяни от Вашингтон.

Първата фаза на проекта ще започне през юли тази година, а пълният капацитет на Офиса на Световната банка от 300 заети места, ще бъде разширен за идващите 5 години. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.