Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

По-топло време през почивните дни

По-топло време през почивните дни

В следващите три дни времето се очаква постепенно да се подобри, ще стане малко по-топло, валежи ще има само на изолирани места, предаде репортер на БГНЕС.

В петък – 21 октомври, слабо ще се затопли, повече в Източна България. Над страната ще има разкъсана облачност, по-значителна над северозападните и югозападните райони, където слабо ще превали дъжд. Максималните температури ще бъдат в границите между 12 и 17 градуса, малко по-високи в Северна и Южна България. В София дневната температура ще бъде около 12 градуса.

Почивните дни ще започнат отново с разкъсана облачност и със слаби превалявания в Югозападна и Северозападна България. Максималните температури ще се повишат и ще бъдат между 17 и 22 градуса, за София около 17 градуса.

В неделния ден съществена промяна на времето не се очаква. Отново ще има разкъсана облачност. Сутрешните температури слабо ще се повишат и ще бъдат между 9 и 12 градуса, а максималните температури ще бъдат между 16 и 20 градуса. За София около 17 градуса.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.