Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Топло в началото на седмицата, в четвъртък започват валежи

Топло в началото на седмицата, в четвъртък започват валежи

Новата седмица ще започне със сухо и приятно топло време. Повече облаци ще има над Източна България, но дневните температури ще бъдат сравнително високи – между 15 и 20 градуса, за София около 17 градуса, предаде репортер на БГНЕС.

Във вторник – 25 октомври, времето ще остане без съществена промяна. Повече слънце ще има над западните райони, значителна ще е облачността над Източна България, където и температурите ще са малко по-ниски. Преобладаващите максимални температури за деня ще бъдат отново между 15 и 20 градуса.

В сряда – 26 октомври, ще се заоблачи над Западна България и там ще превали дъжд. Отново значителна ще остане облачността и над източните райони, но там валежи не се очакват. Максималните температури ще останат същите – от 15 до около 20 градуса, за София около 17 градуса.

В четвъртък – 27 октомври, дъжд ще вали над цялата страна. И минималните, и максималните температури ще се понижат и ще бъдат предимно между 9 и 14 градуса – около 9-11 градуса в Северна България, по Черноморието и Южна България до 15 градуса, в София около 11 градуса.

В петък – 28 октомври, валежите ще спрат, ще се изясни, а това ще понижи и температурите. Ще има разкъсана облачност над страната, с валежи на места в Южна България. Минималните температури ще бъдат между 2 и 7 градуса, по високите полета и по-ниски – до 0 градуса. Максималните температури ще бъдат между 5 и 12 градуса, за София около 8 градуса.

В събота – 29 октомври, ще бъде предимно слънчево, а температурите слабо ще се повишат и ще бъдат между 10 и 15 градуса, за София около 11 градуса. Сутринта ще бъде студено, на места температурите ще бъдат около минус 1 градуса.

В неделя – 30 октомври, ще бъде слънчево и приятно топло, с дневни температури между 14 и 17 градуса, за София около 14 градуса.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.