Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 25 октомври

Прогноза за България за 25 октомври

През нощта и утре времето ще бъде предимно облачно. Сутринта на много места в равнините и низините ще е с мъгла, по-трайна в северозападните райони и главно там ще има ръмежи. През деня ще духа слаб източен вятър. По-значителни разкъсвания на облачността ще има в планинските райони в часовете около и след обяд. Минималните температури ще са между 8° и 13°, а максималните - между 13° и 18°, в югозападните райони до 20-21°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, след обяд ще започне да се понижава, оставайки по-високо.

Над планините ще е предимно слънчево, преди обяд в по-ниските им части ще е облачно и мъгливо. По най-високите върхове ще духа до умерен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра – около 7°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време, преди обяд на места с мъгла. В отделни райони ще преръми. Вятърът ще е слаб от източната четвърт. Максимални температури на въздуха: 15°-16°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.