Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Откраднаха над сто хиляди лева от банкомат в София

Откраднаха над сто хиляди лева от банкомат в Софияснимка: bnr.bg

Над сто хиляди лева са откраднати от банкомат в София. Устройството се е намирало в хипермаркет в столичния квартал "Надежда“.

Крадци са разбили вратата на хипермаркета, след това са отключили банкомата и са взели парите, намиращи се в него. По информация на "Хоризонт“ откраднатата сума е между 100 и 130 хиляди лева. Все още парите се уточняват от банката - собственик на устройството. След кражбата банкоматът е бил заключен отново.

Криминалисти, близки до случая, обясниха пред "Хоризонт", че сигналът е подаден от служители на магазина, които са отивали на работа. В началото се е смятало, че обирът е в хипермаркета. След като не открили липси, служителите повикали и представители на банката, чиято собственост е обраното устройство. Така станало ясно, че средствата, поставени в касетките, ги няма. СДВР издирва извършителите. Случаят се разследва.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.