Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Поптодорова: Става дума за неволна грешка, платила съм глоба и случаят е приключен

Барак Обама и Елена ПоптодороваБарак Обама и Елена Поптодорова

Пътувах по спешност за България във връзка със сериозен проблем на майка ми, която е на 90 години, обясни пред БТА бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова по повод случая на летището във Варшава. За да убия времето на летището, влязох в зоната на безмитния магазин и разглеждах някаква козметика.

В този момент получих обаждане от България и потърсих по-тихо място, за да проведа разговора. С цялото ми внимание в разговора съм напуснала безмитната зона с продукта, който разглеждах, разказа тя.

Появиха се двама служители, които ме отделиха за разговор. Обясних, че съм допуснала неволна грешка, извиних се и заплатих полагаемата се глоба. Така случаят приключи, посочи Поптодорова.

Недоумявам, че такъв нелеп инцидент, за който, разбира се, нося вина и безкрайно съжалявам, привлече толкова внимание и тежки интерпретации. Аз нямам проблем да си купувам сама козметиката, от която имам нужда, за да рискувам по този начин репутацията си, заяви тя. / Дарик

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники