Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Безплатна ледена пързалка ще радва варненци за празниците

Безплатна ледена пързалка ще радва варненци за празницитеснимка: ovarna.bg

Безплатна ледена пързалка ще бъде монтирана и тази година за празниците във Варна. Съоръжението ще бъде поставено на входа на Морската градина и ще може да се ползва от 6-ти декември 2016г. до 15-ти януари 2017г. с работно време от 10:30 до 19:30 ч. и санитарен час от 14:00 до 15:00 ч.
 
На ледения атракцион ще бъдат поставени информационни табели, указващи регламента за ползване. Няма да има ограничения за броя на сесиите за пързаляне. Кънките ще се получават срещу предоставяне на депозит в размер на 5 лв., който се възстановява след връщането им. Предвидени са патрули, които да контролират спазването на обществения ред, осигурен е екип за обслужване на пързалката, за озвучаването, както и оказването на първа помощ при необходимост.
 
По време на празничните дни пързалката ще работи с променено работно време: на 24–ти декември и на 31-ви декември от 10:00 до 17:00 ч – почивка от 13:00 до 14:00 (за обработка на покритието), на 25-ти и 26-ти декември, както и на 1 януари от 11:00 до 18:00 ч., също с почивка от 14ч. до 15ч. / live.varna.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.