Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Втора допингпроверка за Пулев на Белмекен

Втора допингпроверка за Пулев на Белмекенснимка: btvnovinite.bg

Кубрат Пулев очевидно е на мушката на служителите от Световната антидопингова агенция. След като бе посетен неочаквано от допингченгета в събота на Белмекен, още в неделя рано сутринта пратениците на WADA отново са се качили на високопланинската база и повторно са тествали боксьора ни.

И двете проверки на Пулев, който започва третата седмица от лагера си на Белмекен, са осъществени от WADA и са извършени с кръвни проби.

"Обясних на хората, че не могат да ме притеснят. Аз не се нуждая от допинг. Аз така съм си роден, със силна българска кръв и нямам нужда от забранени вещества", коментира Кобрата, който е в усилена подготовка за мача срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон. В него той излиза в качеството си на претендент за световната титла в тежка категория при професионалистите.

Относно вероятността битката за коланите на WBA, WBO, IBF и IBO да бъде преместена от Англия, в друга държава, заради все по-тежкото положение на Острова във връзка със заразените с коронавирус, Пулев заяви:

"Готов съм да се бия с Антъни Джошуа навсякъде по света, по всяко време. Без значение от мястото, без значение с публика или не. България е винаги с отворени врати за подобен мач, а такова събитие у нас би било велико за моя народ." / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.