Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Новият сайт на туристическите обекти на Слънчев бряг

Новият сайт на туристическите обекти на Слънчев бряг

Реклама

Wayzzguide.com – това е името на един нов, различен и оригинален сайт в туристическия бранш. В него ще откриете надеждна и коректна информация за атракциони, местата за забавление и релакс, както и за много други туристически обекти по българското черноморие и в района на к.к. Слънчев бряг.

Ползвайки Wayzzguide Вие можете да планирате и организирате своята ваканция от която и да е точка на света, да резервирате хотел или да научите повече за местата, които искате да посетите по време на почивката си. На страницата на Wayzzguide ще намерите препоръки, съвети, коментари на потребители, както и информация за точното местонахождение на туристическите атракции и културни паметници в Несебър, Слънчев бряг и региона.

Този сайт е полезен не само на туристите, но и на всеки, който желае да си свери часовника, да получи достоверна информация или просто да разчупи ежедневието си с нещо наистина забавно. Wayzzguide Ви предоставя възможността за избор на хотел, за виртуален достъп до всякакви обекти от различен характер чрез уникално разработена GPS система.

Чрез Wayzzguide можете да публикувате и откриете малки обяви, данни за предстоящи събития и да се възползвате от голямата библиотека от допълнителнителна информация, която Ви интересува.
 
„Sunny Beach in your hands” е чудесен вариант клиентът да получи изчерпателна информация за всички услуги, предлагани от търговските фирми, за да бъде пребиваването му в Слънчев бряг и региона наистина полезно и приятно.

 От 18 Май на станиците на сайта работи и online система за поръчка на такси. Сега всеки гост и жител на Несебър и Слънчев бряг ще може да си поръча такси по всеки един удобен за тях начин.  Интернет платформата разработена съвместо с една от големите таксиметрови компаний в града цели да осигури една модерна услуга, с коректна информация и максимално улеснен начин на работа. С помоща само на няколко кликания можете да си поръчате кола, да разберете кога ще дойдат да ви вземат и дори колко ще струва.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.