Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Сянката в Слънчев бряг 20 лв., а на Каварна - 5 лв

Сянката в Слънчев бряг 20 лв., а на Каварна - 5 лвснимка: monitor.bg

Чадър и шезлог на Слънчев бряг вървят по 20 лв. в разгара на сезона, показа проверка на „Монитор”. Една от най-ниските стойности на сянката е на Каварна, където тя върви по 5 лв. За сравнение през миналата година чедър и шезлонг по тези плажове са стрували съответно по 8 лв. и по 4 лв., сочат данни на министерство на регионалното развитие и благоустройството. Така този сезон ще дадем с между 20 и 50 на сто повече пари за удобствата на тези ивици.

Има обаче и плажове, на които цената на сянката това лято пада в пъти спрямо миналата година. Например миналия сезон чадър и шезлонг на Св. Константин и Елена - север са стрували 30 лв., докато сега може да се намерят за 11 лв. На Св. Константин и Елена- малък плаж също е по-евтино, като цената на чадъра е намаляла с 1 лв., а тази на шезлонга с 2 лв.

По редица курорти цените на чадъра се запазват същите например на Албена и Златни пясъци сянката това лято е съответно 12 лв. и 16 лв., колкото са стрували и през лято 2015 г. Запазване на цените има и на Приморско и Китен. Там чадър и шезлонг ще ни струват по около 5 - 6 лв. На Обзор, за да се скрием от слънцето, ще ни трябват 6 лв. и още толкова, за да не лежим на пясъка.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники