Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Петкова: Надявам се наесен България да има своя първи интерконектор с Румъния

Теменужка Петковаснимка: bgnes.comТеменужка Петкова

В събота предстои с моя румънски колега да направим инспекция на това как върви интерконектора с Румъния. Надявам се всичко да бъде по графика, който сме определили и наесен България да има своя първи интерконектор. Това заяви пред журналисти министърът на енергетиката Теменужка Петкова, предаде репортер на БГНЕС.

Относно забавяне на интерконектора с Турция заради ситуацията там, енергийният министър заяви, че положението там не е за подценяване, но когато става въпрос за проектите, свързани с диверсификация, всички са заинтересовани те да се развиват с темповете, с които е предначертано да бъдат реализирани. Не смятам, че трябва да се притесняваме, че ще има забавяне, заяви още Петкова. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.