Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Вицепрезидентът: Евросредствата за възстановяване от кризата трябва да създават растеж и работни места

Вицепрезидентът: Евросредствата за възстановяване от кризата трябва да създават растеж и работни места

Предвидените средства от ЕС за възстановяване от кризата, породена от COVID-19, трябва да създават растеж и работни места, да се разпределят справедливо и разумно. Сами по себе си те не са панацея. Тази позиция вицепрезидентът Илияна Йотова изрази на традиционния есенен коктейл на Френско-българската търговска и индустриална камара по повод началото на новия бизнес сезон.

Илияна Йотова изтъкна новите трудности пред бизнеса в условията на пандемията. „Европа, а и светът се оказаха неподготвени за мащабите на такава криза. Повече от всякога се нуждаем от преосмисляне на националните икономики, на икономическите връзки вътре в ЕС, на икономическите и търговските ни взаимоотношения с партньорите от целия свят. Трябва да запазим индустрията си, да развиваме собствено производство, да се развива пазарът на труда“, заяви вицепрезидентът.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.