Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Деца в неравностойно положение споделиха пред Дядо Коледа не своите желания, а своите мечти!

Деца в неравностойно положение споделиха пред Дядо Коледа не своите желания, а своите мечти!

Седмица преди най - светлите празници, Санаторно - оздравителният комплекс „Камчия“ организира Благотворителна Коледа за децата от Центъра за настаняване от семеен тип "Другарче" и Центъра за обществена подкрепа "Усмивка" към Община Варна.

Малките гости бяха посрещнати от изпълнителния директор на СОК „Камчия“ – Николай Недялков, който им пожела да бъдат здрави, щастливи и никога да не забравят да носят добротата в себе си и да я разпространяват.

Вълнуваща беше срещата на децата от Центъра за настаняване от семеен тип "Другарче" и Центъра за обществена подкрепа "Усмивка“ с Дядо Коледа и Снежанка. Това, което стопли сърцата и просълзи всички присъстващи бе фактът, че децата не отправиха своите желания към „Белобрадия старец“, а просто споделиха с него мечтите си.

Най - трогателният момент от Благотворителната инициатива бе срещата на учениците на Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в СОК „Камчия“ с децата от двата центъра. Прочувствен бе моментът, в който предучилищната група и вокалната формация на училището поздравиха малките гости с коледни и новогодишни песнички и им подариха ръчно изработени от тях коледни картички. Така деца от два различни свята се срещнаха и си подариха любов и добротата.

Комплекс „Камчия“ се превърна в място, където малки и големи успяха да подарят добро и да споделят заедно „Магията на Коледа“, защото Коледата е за всички!

Поделиться:

Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.