Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Адвокати от цялата страна на семинар в „Камчия“

Адвокати от цялата страна на семинар в „Камчия“

Днес в СОК „Камчия“ за трета поредна година се проведе официалното откриване на „Дни на адвокатите“, организирани от Висшия адвокатски съвет и Центъра за обучение на адвокати “Кръстю Цончев”.

Събитието бе открито от зам.- председателя на Висшия адвокатски съвет - адв. Атанас Стоянов и председателя на управителния съвет на фондация „Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ - адв. Йордан Йорданов, а приветствие към адвокатите отправи адв. Емилия Недева - член на УС.

На семинара присъства и избраният преди година конституционен съдия и бивш зам.-председател на Върховния касационен съд (ВКС) - Красимир Влахов, който миналата година отново беше в комплекс „Камчия“ като гост-лектор на семинара „Измененията и допълненията в Гражданско - процесуалния кодекс от 2017г. – една година по-късно“.

В мероприятието ще вземат участие над 250 адвокати от цялата страна, които ще се включат в различни семинари и състезания по решаване на гражданскоправни и наказателноправни казуси. Приятна изненада за всички на тазгодишния семинар е големият интерес от страна на по - младите адвокати, които ще имат възможността да присъстват на лекции водени от съдия Емилия Василева от ВКС и адв. Снежана Стефанова.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники