Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

В София се проведе кръгла маса на тема „100 дни управление на президента Касъм-Жомарт Токаев и неговото обръщение към народа на Казахстан“

В София се проведе кръгла маса на тема „100 дни управление на президента Касъм-Жомарт Токаев и неговото обръщение към народа на Казахстан“

На 6 ноември 2019 г. в Българската телеграфна агенция се проведе кръгла маса на тема „100 дни управление на президента Касъм-Жомарт Токаев и неговото обръщение към народа на Казахстан.“

На споменатото събитие присъстваха служители на президентската администрация, посланиците на Азербайджан, Русия, Палестина и представители на други дипломатически мисии, университетски преподаватели и експерти, както и граждани на Казахстан и студенти, живеещи в България.

По време на кръглата маса всички бяха информирани за приоритетите на вътрешната политика и външната политика на президента на Казахстан К. Токаев, както и подробностите на неговото обръщение към народа на Казахстан от 2 септември 2019 г.

Участниците проявиха голям интерес към дейността на К. Токаев като държавен глава на Казахстан и към някои аспекти на горепосоченото обръщение. Всеки от изказалите се, обобщавайки заръките на президента в икономическата и социалната област, обърна специално внимание на важността на тяхното изпълнение.

Всички присъстващи имаха възможност да разгледат фотоизложба за Казахстан, подредена във фоайето на БТА.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.