Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Руското посолство у нас: Не поставяме ваксини

Руското посолство у нас: Не поставяме ваксини

Посолството на Русия в България публикува съобщение в официалната си „Фейсбук“ страница, в което иска да уточни, че не разполага с ваксини и при тях няма имунизации.

„Във връзка с многобройните въпроси относно руската ваксина «Спутник V» съобщаваме, че Посолството на Руската Федерация не разполага с ваксината, в Посолството не се поставя ваксината нито на руските, нито на българските граждани.

На 20 януари т.г. Русия подаде заявка за регистрация на ваксината «Спутник V» от Европейската агенция по лекарствата. За да бъде внесена ваксината в страната тя трябва да бъде одобрена на ниво ЕС или на ниво на лекарствен регулатор на Република България“.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.