Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Известна руска певица тръгва на турне по родното Черноморие

Известна руска певица тръгва на турне по родното Черноморие

Комплекс „Камчия“ е известен със своите лагерни смени, в които деца от цял свят се обучават, забавляват и творят сред зеленината и чистия въздух на природен парк „Камчия“, ръководени от екип от професионалисти.

За първи път тази година в комплекс „Камчия“ се провежда академия „ШОУБИЗНЕС“, която е част от авторската детска смяна „Звездите в Камчия“. Ръководител на академията е популярната руска певица и продуцент Светлана Столповских, която дълги години е била част от едно от най - известните руски ТВ предавания „Фабрика за звезди“. В продължение на две седмици децата, които участват в академията бяха обучавани под ръководството на Светлана Столповских на актьорско майсторство, хореография, пеене, развитие на творческите умения и поведение пред публика.

На 31 юли руската звезда заедно с талантливите деца на „Камчия“, учениците от Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в комплекс „Камчия“ и известният аниматорски колектив „Легенда“, тръгват на двудневно турне в градовете Бяла, Обзор и Несебър. В продължение на два дни, зрителите ще се насладят на грандиозни концерти, в които популярната звезда и талантливите деца от комплекс „Камчия“ и Частно средно училище "Юрий Гагарин" ще оставят публиката без дъх.

Не пропускайте! Вход - свободен!

31.07.2019г. – 18:30 – Обзор, Амфитеатър

31.07.2019г. – 20:00 – Бяла, площад „Европа“

01.08.2019г. – 21:00 – Несебър, площад „Жулиета Шишманова“

Поделиться:

Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.