Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Посолството на Република България в Руската федерация представи проект „БГ екран онлайн“

Посолството на Република България в Руската федерация представи проект „БГ екран онлайн“

Посолството на Република България в Руската федерация има удоволствието да ви представи филмовия проект „БГ екран онлайн“. В условията, в които се оказа целият сват поради пандемията от COVID-19, все повече става ясно, че срещата с българската култура е по-често виртуална. В рамките на този проект ще имате възможност, независимо къде се намирате по света, да гледате онлайн съвременни български филми.

Инициативата за представяне на съвременно българско киноизкуство онлайн в чужбина е на Държавния културен институт към министъра на външните работи на Република България и е по повод 15 години от създаването на института.

Проектът е предназначен и достъпен за публика извън територията на България и се осъществява съвместно с българските дипломатически и консулски представителства по цял свят.

Можете да гледате филмите от програмата в периода 20 ноември-6 декември 2020 г. на следния линк: neterra.tv/festival/bgekran.

Програмата включа 22 български игрални, документални и анимационни филми от последните 15 години, като част от тях са със субтитри на различни езици. Пълната програма може да намерите на сайта на Nettera.tv.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники