Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов: Много англичани сега сигурно ще искат гражданство, добре дошли са

Бойко БорисовБойко Борисов

"Много англичани сега се чудят как да се върнат обратно в Англия, така че проблемите са за Великобритания, не са за нас. Ще искат сигурно гражданство, ние сме отворени, добре дошли са." Това заяви премиерът Бойко Борисов в гр. Кубрат, където откри многофункционална спортна зала.

"Целият свят се дели, нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тука ме питат само за пенсии и за асфалт. Никой не ме пита за кораби и самолети, искат пенсиите и заплатите", заключи Борисов. Той изтъкна, че в региона се ремонтират 60 километра пътищата, а правителството изпълнява обещанията си.

Радвам се, че видях толкова много малки деца при откриването на многофункционалната спортна зала в Кубрат, които ще растат не само с компютрите, а и ще имат възможност да спортуват активно. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.