Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов: Никога не съм казвал, че кметовете ще си дават оставките

Бойко Борисовснимка: bgnes.comБойко Борисов

Плевнелиев и Радев да седнат и да направят служебно правителство и да ходим на предсрочни избори. Това каза Бойко Борисов след консултациите при държавния глава, които излизат на дневен ред, след като парламентът прие оставката на второто правителство на Борисов. На "Дондуков" 2 тази сутрин дойдоха Борисов и Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.

Той обясни, че се съобразява с гласа на народа. Сега дават само самолети, които излитат, ще дойде време, когато ще дават купчините желязо, каза още Бойко Борисов. Г-н Радев си пожела цялата власт и сега господ му я даде - каквото иска може да прави без никаква съпротива и без никаква опозиция.

Да седнат Плевнелиев и Радев, и да направят служебно правителство, призова Борисов. Защо БСП да не носят цялата отговорност сега, да си направят правителство, каза още Борисов. Той бе категоричен, че предсрочните избори трябва да бъдат по нови изборни правила.

„Направете правителство. БСП са спечелили изборите. Йотова вкара целия вот на БСП вътре. Нинова обнови партията, направи така, че да се почувства подем. Парите ги даде БСП, тя не им е безплатна кампанията. От сутрин до вечер толкова обичам да гледам МиГ-овете как летят и така им се възхити целият народ. Ние имаме и други летци, капитани на кораби, военни катери, фрегати, имаме всичко, какъв е проблемът. Това, което са надробили всички политически сили, сега трябва да си го сърбат и затова ние сме „за”. Сега всички сме под емоция, всичко стана бързо. Всеки по някакъв начин сега е обиден. И в ГЕРБ мислят, че РБ са ни виновни, РБ мислят, че моите министри са виновни, патриотите мислят, че премиерът е виновен. Всички, с изключение на БСП, ДПС и ДСБ са радостни, другите сме загубили”, каза Борисов.

Вярвам в инстинкта на народа, той ни каза, че трябва да има промяна. Ние ще работим в тази посока. Какво ще си говорим оттук нататък си е вътрешно партийна работа – и за победата, и за загубата кой колко допринесе, как ще продължим напред. 1,2. млн. са гласували за Цачева, ние не можем да ги предадем, не можем да се предадем на популизма, колкото и да е модерен, добави още Борисов.

Ние нито оспорваме избори, нито казваме вие с машинации спечелвате. За мен е достатъчно усещането, че те са победили и това е факт, заяви още Бойко Борисов. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.