Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Разговорите за управляваща коалиция започват идната седмица, реши ГЕРБ

Бойко Борисовснимка: dnevnik.bgБойко Борисов

Очаква се разговорите по същество за съставяне на коалиция да започнат идната седмица. Това се разбра след днешното заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ в разширен състав, съобщи БТА.

Още снощи лидерът на партията Бойко Борисов обяви, че събира в понеделник ръководството на формацията, за да обсъдят бъдещите си действия. Той обаче направи уговорката, че все пак трябва да станат известни окончателните резултати от предсрочния парламентарен вот, които ще определят участниците в 44-ото Народно събрание. В зависимост от тях ГЕРБ ще реши и кои да са евентуалните му партньори в управлението.

Когато сме готови, ще ви кажем и изявлението ще е от нашия лидер, беше лаконичен Владислав Горанов. Той добави, че все още няма готови решения.

Утре лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заминава на конгрес на ЕНП в Малта.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.