Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Сигурността и работните места са сред акцентите на българското председателство

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова

България си определя четири приоритета при председателството на Европейския съюз от началото на 2018 г. Това се разбра едва днес от думите на ресорния по темата министър Лиляна Павлова пред БНТ.

Тя посочи, че приоритетите са основно в четири области - сигурност (която обхваща и въпросите на правосъдието и миграцията), заетост (която обхваща работни места и растежа), социалната интеграция и Европа като глобален стратегически партньор.

Темата за Брекзит ще е една от важните, посочи още Павлова като наблегна на въпроса за сигурността и стабилността на българите, живеещи в Обединеното кралство.

Според нея чрез българското председателство за България ще се научат повече неща отколкото се знаят в някои нейни части в момента. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.