Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Радев: Съпартийците на Борисов продължават да безчинстват, НС няма контрол над кабинета

Румен РадевРумен Радев

Премиерът пред камерите подава ръка и има моята ръка, но неговите съпартийци не вадят ръцете си изпод масата и продължават да безчинстват. Това каза президентът Румен Радев на брифинг преди заминаването си за Полша.

Трябва да е ясно едно - не може да има разбирателство в името на корупционния комфорт на управляващите, които и да са те. Оставките на депутати, на кметове, на общински съветници, са авариен изход, който доскоро потушаваше проблемите, но този изход вече не работи, категоричен е президентът.

„Трябва дълбоко, сериозно разследване и то от независим разследващ орган, който да стигне до дъното на схемите и на моделите“, подчерта Радев. Той коментира и че освен това, „в цялата тази ситуация парламентът не контролира правителството, каквото е неговото призвание, по-скоро се използва като трибунал срещу президента, това е недопустимо”. Вече казах как виждам нещата и какви са моите условия, отбеляза още Румен Радев.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники