Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Започна заседанието на КСНС при президента

Започна заседанието на КСНС при президентаснимка: bgnes.com

Шест доклада изслушват участниците в заседанието на КСНС при президента. Заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност е на тема: "Роля на Република България за развитието на Общата политика за сигурност и отбрана на ЕС (ОПСО) в контекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018".

Три доклада ще представи военният министър Красимир Каракачанов, единият е изготвен съвместно с първия ни дипломат Екатерина Захариева.

Доклад ще чете и икономическият министър Емил Караниколов. Доклади ще четат и просветният министър Красимир Вълчев и председателят на БАН академик Юлиан Ревалски.

На "Дондуков" 2 в 10.30 часа пристигнаха: премиерът Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Дойдоха и министърът на финансите Владисав Горанов, министърът на вътрешните работи Валентин Радев, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев, лидерът на БСП Корнелия Нинова, заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, лидерът на "Атака" Волен Сидеров и зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки. / news.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.